Banglo Untuk Dijual di Anjung Suasana, Bandar Seri Putra, Bangi

Additional Photos

Rumah Banglo 2 Tingkat Untuk Dijual
Anjung Suasana, Bandar Seri Putra, Bangi

Status: Active
Price: RM1,600,000
Property Class: House For Sale
Storey: 2
Type: Bungalow
Furnishing: Partially furnish
Situated: Intermediate
Occupancy: Owner Occupied
Title Type: Individual
Beds: 5
Baths: 5
Land Area: 4400
Build Up: 3200
Tenure: Freehold Malay Reserved

Fuh ! Bestnya dapat banglo comey camni kat Bandar Seri Putra, Bangi. Owner ni jaga baik punya. Takder la conteng-conteng kat dinding macam wallpaper buatan si comel tu (faham kan kan kan)
.
.
.
Kalau pasangan anda selalu outstation, jangan risau ! Kawasan ni memang dijaga ketat punya. 24 jam dikawal. Yelah… kawasan gated guarded kenalah macam tu
.
Kalau anak masih sekolah, pun xde masalah. Sekolah rendah, sekolah menengah dan sekolah ugama semuanya dekat
.
Pernah pi Bandar Seri Putra ? Ni nak citer sikit…
Bandar Seri Putra ni memang dah maju dan membangun semenjak banyak pemaju2 abanglong masuk kat kawasan ni. McDonald 24 jam pun dah ada, Tesco pun dah ada,Taman Tema pun dah dekat. Perghh… lepas ni tak tahu la apa lagi nak masuk. Kalau dah banyak nanti, harga rumah kat sini mesti naik lagi kan ?
.
Ni saya nak share sikit detail pasal banglo ni

Freehold
Gated & Guarded
24hr Security

5 Bilik
5 Bilik Air
Luas Tanah : 4400 sqft
Luas Binaan : 3200 sqft

Lokasi Strategik :

Kemudahan Berdekatan :
+ Sekolah Rendah
+ Sekolah Menengah
+ Sekolah Ugama
+ Klinik
+ Tesco
+ Bank
+ Pejabat Pos
+ Stesen Minyak
+ Taman Tema Air

Akses Mudah :
+ PLUS Highway
+ ELITE Highway
+ LEKAS Highway

Kawasan Terdekat :
10 mins ke Bandar Baru Nilai
10 mins ke Bandar Baru Bangi
20 mins ke Putrajaya
20 mins ke KLIA
30 mins ke Kuala Lumpur
.
Rumah comey macam ni saper tak geram tengok kan ?
Sebelum orang lain amik, jom amik dulu

Call atau Whatsapp no ni yer
0193197877 – Ross PEA1084
0193807974 – Aziz REN04000
.
Call sekarang taw !

Lagi banglo untuk dijual di Anjung Suasana, Bandar Seri Putra, Bangi @ www.hartanahguru.com

Hartanahguru | Ross Aziz RESCOM Real Estate Agent / Ejen Hartanah Bangi, Sepang, Salak Tinggi, Kota Warisan, Bandar Seri Putra, Bukit Mahkota, Kajang, Semenyih, Putrajaya, Cyberjaya, Puchong, Nilai

 

 

LIKE us on Facebook

Hartanahguru FB Cover

Property Map

Who is Ross Aziz

PERCUMA Video Langsai Hutang Rumah Cepat 10 Tahun. Klik Sini

Contact Us About This Property

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

* This contact form was developed with a third party plugin called Gravity Forms and is not included in the Genesis Framework. It is for display only here on the demo site – though we highly recommend using it.

 

 

 

 

Speak Your Mind

*

Copyright by Ross Aziz Consultancy