KL South – Exit Ampar Tenang

KL South – Exit Ampar Tenang

Exit Ampar Tenang

Exit ke Serenia City Dengkil

Sime Darby melalui website mengumumkan akan membina satu Exit dari Lebuhraya ELITE untuk masuk ke Perbandaran terbarunya di Ampar Tenang Dengkil yang dinamakan Serenia City.

Pembukaan Exit di Serenia City nanti memudahkan orang ramai untuk akses ke Serenia City dan kawasan sekitarnya. Ia juga menjadi pemangkin untuk pembangunan hartanah di sekitar Exit tersebut seperti Kota Warisan, Saujana KLIA (Glomac), Puteri Warisan (IOI Properties), KIP Sentral, Sunsuria City (Sunsuria), Serenia City (Sime Darby), Projek I&P dan Salak Perdana (Paramount).

Tips Hartanahguru :
Hartanah yang dekat dengan Exit dari lebuhraya lebih bernilai daripada hartanah di sebelah lebuhraya

Lagi Tips Hartanah KLIA :

Kuala Lumpur International Outlet – KLIO
Mitsui Outlet Park – MOP
Kompleks Tabung Haji KLIA
Xiamen University Malaysia Campus
Lebuhraya Paroi – Senawang – KLIA – Salak Tinggi (SKLIA)
Exit Ampar Tenang
KLIA Aeropolis
KLIA 2
Serenia City
Saujana KLIA
Bandar Puteri Warisan
Salak Perdana

=====================================================================

Siapa Aziz RESCOM

Aziz RESCOM ialah pengasas Hartanahguru dan ejen hartanah berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir dan Ejen Hartanah (LPPEH). Beliau juga adalah Pengurus di RESCOM Realty dan Ketua RESCOM Research. Beliau sering bergandingan bersama pasangannya Ross RESCOM dan dikenali sebagai Ross Aziz RESCOM. Dengan pengalaman bersama lebih dari 14 tahun dalam bidang hartanah, beliau telah membantu ramai klien membeli dan menjual hartanah idaman mereka. Aziz RESCOM juga sering memberi ceramah dan seminar berkaitan hartanah di pentas-pentas ekspo hartanah dan majlis pemaju. Untuk mendapatkan lebih banyak lagi tip hartanah, sila layari www.hartanahguru.com.

Like us on Facebook

Hartanahguru FB Cover

Speak Your Mind

*

Copyright by Ross Aziz Consultancy