KL South – Lebuhraya Paroi-Senawang-KLIA-Salak Tinggi (SKLIA)

KL South – Lebuhraya Paroi-Senawang-KLIA-Salak Tinggi (SKLIA)

Lebuhraya Paroi-Senawang-KLIA-Salak Tinggi (SKLIA)

KL South – Lebuhraya Paroi-Senawang-KLIA-Salak Tinggi (SKLIA)

UEM dalam perancangan membina lebuhraya yang menghubungkan Senawang ke KLIA (SKLIA). Lebuhraya ini bermula dari Salak Tinggi melalui FELDA LBJ, Sendayan dan bersambung dengan Lebuhraya Seremban – Port Dickson sehingga ke Senawang.

Bila siap nanti (dijangka 2019), lebuhraya sepanjang 45km ini dapat mengurang kesesakan di Senawang – Nilai. Pembangunan di sepanjang jajaran ini juga dijangkakan akan lebih rancak.

Laluan keluar dari Lebuhraya ELITE akan berada tidak jauh dari MIAT (Malaysia Institue of Aviation Technology) yang terletak di Salak Tinggi. Satu lagi laluan keluar berada di Litar Sepang.

Tips Hartanahguru :
Kalau cari hartanah untuk pelaburan, cari hartanah yang berada dekat dengan jalan keluar dari lebuhraya, bukan hartanah yang berada tepi lebuharaya

Lagi Tips Hartanah KLIA :

Kuala Lumpur International Outlet – KLIO
Mitsui Outlet Park – MOP
Kompleks Tabung Haji KLIA
Xiamen University Malaysia Campus
Lebuhraya Paroi – Senawang – KLIA – Salak Tinggi (SKLIA)
Exit Ampar Tenang
KLIA Aeropolis
KLIA 2
Serenia City
Saujana KLIA
Bandar Puteri Warisan
Salak Perdana

====================================================================

Siapa Aziz RESCOM

Aziz RESCOM ialah pengasas Hartanahguru dan ejen hartanah berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir dan Ejen Hartanah (LPPEH). Beliau juga adalah Pengurus di RESCOM Realty dan Ketua RESCOM Research. Beliau sering bergandingan bersama pasangannya Ross RESCOM dan dikenali sebagai Ross Aziz RESCOM. Dengan pengalaman bersama lebih dari 14 tahun dalam bidang hartanah, beliau telah membantu ramai klien membeli dan menjual hartanah idaman mereka. Aziz RESCOM juga sering memberi ceramah dan seminar berkaitan hartanah di pentas-pentas ekspo hartanah dan majlis pemaju. Untuk mendapatkan lebih banyak lagi tip hartanah, sila layari www.hartanahguru.com.

Like us on Facebook

Hartanahguru FB Cover

Speak Your Mind

*

Copyright by Ross Aziz Consultancy